Koeriersdienst

Met onze koeriersdiensten kunt u gemakkelijk uw pakketjes laten verzenden met een kleinere kans op vertragingen. Dit komt omdat wij een groot terrein hebben aan verschillende soorten voertuigen die verspreid door heel Europa rijden.

Minder risico op vertragingen

Dankzij onze flexibiliteit kunnen wij inspelen op de vraag van onze klanten, weten we waar de behoefte ligt en leveren we onze diensten op maat. Eén telefoontje is voldoende om jouw opdracht te plaatsen. Door onze jarenlange ervaringen zorgen wij ervoor dat de zending(en) wrijvingsloos op de juiste bestemming arriveren. De ervaring leert tijdbesparende routes te hanteren waardoor de zending(en) de minste last heeft van vertraging.

Door onze jarenlange ervaringen zorgen wij ervoor dat de zending(en) probleemloos op de juiste bestemming arriveren. De ervaring leert tijdbesparende routes te hanteren waardoor de zending(en) de minste last heeft van vertraging.

grenzeloos transportbedrijf

Wij staan voor u klaar

Wilt u goederen met spoed vervoeren in Nederland? Dan kan ALG Trans u hierbij van dienst zijn. Wij regelen het vervoer voor u en zorgt ervoor dat de juiste koerier voor u klaar staat. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan om erachter te komen wat ALG Trans voor u kan betekenen als het gaat om koeriersdiensten.

Diverse mogelijkheden met onze koeriersdiensten

Pakketjes verzenden door heel Europa

Bij ALG Trans kun je al uw pakketjes ook buiten Nederland verzenden. Dit kan verzonden worden met een bestelauto en bij grotere zendingen met een trekker oplegger. Wij werken niet met track en trace codes maar houden je wel op de hoogte zodra het pakketje verzonden en aangekomen is. Dit doen wij via de e-mail of telefoon.

Zendingen met spoed? Dezelfde dag nog geleverd!

Sommige zendingen moeten met spoed geleverd worden. Bij ALG Trans kunnen pakketjes binnen driekwartier in Nederland al geleverd worden! Zodra u een offerte hebt aangevraagd en aangeeft dat de zending de volgende dag geleverd moet worden, nemen wij uw offerte zo snel mogelijk in behandeling. Nog meer haast? Bel ons gewoon op 06 - 52317378